Handelsbetingelser

Produktinformation:

På www.mitbarnssprog.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til de eksisterende oplysninger, kan Mit Barns Sprog kontaktes via mail på info@mitbarnssprog.dk eller via telefon på 22 14 31 46.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris som er gældende på bestillingsdagen.

Alle priser er vist inkl. moms.

 

Bestilling:

Bestilling sker ved henvendelse via enten mail info@mitbarnssprog.dk eller telefon 22 14 31 46, hvorefter køber vil modtage en faktura som bekræftelse på ordren.

 

Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er vist på siden, er du mere end velkommen til at kontakte Mit Barns Sprog for at høre nærmere.

 

Betaling:

Betaling sker via en bankoverførsel eller MobilePay efter at køber har modtaget en faktura som bekræftelse på ordren.

Efter at pengene er modtaget, vil varerne blive sendt.

 

Fragt og forsendelse:

Der er ingen fragt, da varerne sendes som PDF via mail.

 

Fortrydelsesret:

Meddeler køber Mit Barns Sprog, at køber har fortrudt sit køb umiddelbart efter levering, tilbagebetaler Mit Barns Sprog det modtagne beløb.

 

Hjemmesiden www.mitbarnssprog.dk drives af firmaet:

Mit Barns Sprog v/Birgitte Albæk Henriksen
Cand.Mag. i Audiologopædi • Privatpraktiserende læse- og talepædagog
Tlf.: 22 14 31 46 • info@mitbarnssprog.dk

CVR.-nr.: 36833890

 

Forbehold for ændringer:

Mit Barns Sprog forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.