Priser

Priser på privat talepædagog

Her er en oversigt over priserne på de typiske henvendelser:

 • Møder
  200 kr. for ca. 30 minutter.
 • Observation med efterfølgende beskrivelse af barnet:
  600 kr. for ca. 45 minutter.
 • Test med efterfølgende beskrivelse af barnet:
  800 kr. for ca. 45 minutter.
 • Vejledning:
  250 kr. for ca. 30 minutter eller skriftligt
 • Én undervisningsgang i tale:
  350 kr. for ca. 30 minutter.
 • Én undervisningsgang i læsning/stavning:
  600 kr. for ca. 60 minutter

Skulle I have en forespørgsel til en ydelse som ikke står beskrevet ovenfor, er I meget velkomne til at kontakte mig for at høre nærmere.

Hvad får man for pengene?

Alle priserne ovenfor er først og fremmest inklusiv moms, som vil fremgå af jeres faktura. Derudover er kørsel indenfor Odense Kommune også inklusiv i ovenstående priser.
I kan læse mere om kørsel nedenfor under overskriften “Hvor foregår undervisningen henne?”.

Som en del af den talepædagogiske undervisning inddrages individuelt tilpassede materialer, som selvfølgelig er en del af undervisningsforløbet. Derimod er materialerne ikke inklusive i vejledningsforløbet, men kan til gengæld købes til eller baseres på materialer i hjemmet.

Som en del af både møder, tests, vejledninger og undervisninger skal jeg forberede mig på forhånd, og den forberedelsestid er også inklusiv i prisen.

Hvordan betaler man?

Når vi har aftalt et møde eller forløb, hvor I selvfølgelig bliver gjort opmærksom på prisen forinden, bliver fakturaen sendt til jeres mail. På fakturaen fremgår ydelserne og priserne, og alle de oplysninger I skal bruge for at kunne betale.

Ved et undervisningsforløb køber man gerne fem eller ti undervisningsgange ad gangen, som betales i forskud. Efter de købte fem eller ti gange, bliver I spurgt om I ønsker at fortsætte. Hvis I gerne vil fortsætte får I en ny faktura, og hvis ikke I ønsker at fortsætte opkræves der ikke flere penge.

Betalingen foregår typisk via en bankoverførsel, kontant når vi mødes eller via MobilePay. Betalingsformen er fuldstændig op til jer, og der er altid mindst en uges betalingsfrist.

Er der gebyrer?

Jeg gør ikke meget ud af gebyrer – hverken på forskellige betalingsformer, eller forglemmelser af aftaler og betalingsdatoer.

Jeg må dog gøre opmærksom på at jeg forbeholder mig retten til at pålægge et gebyr på 100 kr. hvis man gentagne gange glemmer at betale fakturaerne eller glemmer at aflyse aftaler – alene for at dække mine udgifter.

Hvor foregår undervisningen henne?

Undervisningen foregår enten i barnets hjem eller i barnets institution i Odense kommune.Derudover kan undervisningen også foregå hos mig i Harndrup.

Undervisningen skal helst foregå i et stille rum ved et bord, så vi har et godt sted at arbejde.

Og hvis man bor uden for Odense Kommune?

Jeg har tidligere kørt ud i et større område, men på grund af høj efterspørgsel på private talepædagoger, har jeg været nød til at begrænse mit område til Odense Kommune.

MEN!! Hvis I bor udenfor Odense Kommune og har brug for en privat talepædagog, har jeg to løsningsforslag:

 1. Vejledningsforløb, som er baseret på en test, optagelser eller beskrivelser. Her kan jeg også komme til jer udvalgte gange eksempelvis for at foretage tests eller følge op på hvordan jeres egen undervisning går og hvor langt barnet er.
 2. I kommer til mig i Harndrup i det omfang i ønsker til test, undervisning og/eller vejledning.

Ved hver køretur udenfor Odense Kommune, pålægges en kørselstakst efter Skats gældende regler.

Hvad sker der ved aflysninger?

Hvis jeres barn bliver syg, eller I pludselig kommer i tanker om en børnefødselsdag, er på ferie eller noget helt fjerde, kontakter I mig bare på telefon, sms eller mail så hurtigt som muligt. Så rykker vi undervisningen og I mister ingen undervisningsgange på det.

Hvis jeg er nød til at aflyse, rykker vi selvfølgelig også bare undervisningen, og I mister stadig ingen undervisningsgange på det. I får selvfølgelig også besked hurtigst muligt hvis det er noget pludseligt, og ellers får I besked om eventuelle gange hvor jeg ikke kan undervise.

Aflysninger og rykninger af undervisningsgange kan forekomme – fra begge parter – men jeg holder det altid nede på et minimum!

Hvem står for det?

Mit Barns Sprog er en lille talepædagogisk énmandsvirksomheds, så jeg står selv for alle møder, tests og observationer, samt alle vejlednings- og undervisningsforløb. Læs gerne mere om mig, og kontakt mig hvis I har flere spørgsmål.

I udvalgte perioder vil der være tilknyttet praktikanter til virksomheden. Hvis det aftales forinden at praktikkanten må være deltagende i dele eller hele forløbet, udregnes en tilhørende rabat.

Er der alternativer?

Audiologopædisk Forenings hjemmeside (ALF) kan man finde en liste over privatpraktiserende talepædagoger i Danmark. Listen er inddelt efter områder, og under hvert navn kan man se kontaktoplysninger og eventuel hjemmeside.

Del denne side på de sociale medier…