Profil

Mit navn er Birgitte Albæk Henriksen, og jeg er privatpraktiserende logopæd.

Jeg er uddannet Cand.Mag. i Audiologopædi (tale-hørepædagog) ved Syddansk Universitet, Odense. Efterfølgende er jeg også blevet uddannet som læsepædagog ved Københavns Universitet. Jeg benytter begge uddannelser i mit arbejde som privat talepædagog og læsepædagog i mit firma Mit Barns Sprog, hvor jeg primært fokuserer på børn med sprog- og talevanskeligheder, samt læse- og stavevanskeligheder i Odense, Fjelsted og Vamdrup.

Fra sommeren 2013 til og med juli 2018 har jeg også arbejdet som ekstern lektor på Syddansk Universitet, Odense, hvilket også hjalp mig med at holde mig fagligt opdateret. I dag er jeg også ansat som konsulent hos Vejlefjord Rehabilitering, hvor jeg indkaldes ved sprogligt relevante sager fra VISO.

I mit talepædagogiske arbejde benytter jeg mig af en anerkendende tilgang, hvor læring igennem leg står i højsædet. Jeg mener nemlig, at motivationen og kontakt er altafgørende for at barnet lærer optimalt.

Mit talepædagogiske arbejde inkluderer både test og undervisning af børn med sproglige og skriftlige vanskeligheder, men også vurdering af materialer som kan bruges af jer forældre derhjemme.

Jeg har efterhånden undervist mange børn med forskellige vanskeligheder, og her på siden kan I læse nogle af disse familiers erfaringer med at bruge mig som privatpraktiserende talepædagog.

Jeg har været formand i bestyrelsen hos Foreningen af Universitetsuddannede Audiologopæder (FUA) i seks år, og jeg er nu medlem af Audiologopædisk Forening (ALF). På den måde kan jeg holde mig ajour med hvad der foregår inden for det audiologopædiske felt, hvilket hjælper mig til at yde den bedste undervisning.

I mit arbejde holder jeg mig til Audiologopædisk Forenings (ALF) fagligt etiske retningslinjer. Dette inkluderer blandt andet tavshedspligt, hvilket betyder at ingen oplysninger videregives uden Jeres accept i forbindelse med et eventuelt tværfagligt samarbejde.

Privat talepædagog og læsepædagog Birgitte Albæk Henriksen

Kontakt mig

Tøv ikke med at kontakte mig med spørgsmål og andre henvendelser. Jeg svarer altid hurtigt, og når det kommer til jeres børn, findes der ingen dumme spørgsmål!

CV

  • Test, observation og undervisning af mange børn med sproglige og skriftlige vanskeligheder – se referencer
  • Anmeldelser af både apps og andre materialer
  • Ekspertvidne i international kidnapningssag
  • Foredragsholder til diverse kursusdage og arrangementer
  • Konsulent ved opbygning af apps

Del denne side på sociale medier…